Tjänster

Vi erbjuder verksamheter innovativa IT-lösningar och skräddarsydda plattformar som ökar produktiviteten i vardagen. Till skillnad från en konventionell IT-partner är vi en oberoende part och hjälper även till med lösningar utanför vår portfölj. Med vår kompetens och vårt breda kontaktnät hittar vi de vägar och lösningar som blir bäst för just din verksamhet. Tillsammans tar vi oss an de problem som hämmar produktiviteten och utvecklar istället kärnverksamheten.

Rådgivning och konsultation

Ibland kan man behöva stanna upp och fundera över sin verksamhet. Hur ser våra rutiner och processer ut? Varför har vi dem? Är de nödvändiga?

Som en oberoende part hjälper vi dig identifiera förbättringspotential som ökar din verksamhets effektivitet och frigör tid från onödiga, tråkiga och manuella rutiner. Med vår tjänsteportfölj och en bra kännedom om marknaden hjälper vid dig från idé till verklighet oavsett lösning, hela vägen.

Vill du veta mer?
Kontakta lucas.hokerberg@lufinity.se.

Utveckling, automation och integration

Vi erbjuder allt från vidareutveckling av befintliga webbapplikationer till skräddarsydda automationer, integrationer och webbplattformar. Vi är bland annat experter inom webbshopsutveckling och är certifierade i Adobe Magento.

Tillsammans sätter vi oss in i din verksamhet och identifierar utvecklingsmöjligheter. Med vår IT-driftstjänst kan vi dessutom ta hand om driften av dina webbapplikationer i ett moln nära dig.

Vill du veta mer?
Kontakta tobias.nilsson@lufinity.se.

IT-drift och support

Vi erbjuder drift av såväl system vi själva levererar som av väletablerade molntjänster, bland annat genom vårt partnerskap med Microsoft. Slipp allt det krångliga runt IT- och applikationsförvaltning och fokusera bara på användandet.

Med vår supporttjänst tar vi dessutom hand om din verksamhets dagliga utmaningar och hjälper dig öka produktiviteten. Vi är aldrig längre än ett telefonsamtal bort och tillsammans går vi igenom dina utmaningar och hjälper dig när du kört fast. Med vårt ärendehanteringssystem har du alltid koll på dina ärenden och vi kan gemensamt följa upp vårt arbete.

Vill du veta mer?
Kontakta lucas.hokerberg@lufinity.se.

IT-säkerhet

En trygg och säker IT-miljö är bland det viktigaste en verksamhet behöver för att säkerställa sin leverans. Vi är partner med bland annat Bitdefender och Veeam och erbjuder både övervakning, hantering av säkerhetsuppdateringar, nästa generations antivirus, backup, molnsäkerhet, säker e-posthantering med mera.

Vi gör IT-säkerhet till en baggis och är med dig hela vägen från riskanalys till implementation och uppföljning.

Vill du veta mer?
Kontakta lucas.hokerberg@lufinity.se.

 

Låt oss arbeta ihop!

Vi kontaktar dig för ett första möte. Det blir början av vår relation.

Den här sidan skyddas av reCAPTCHA och Googles integritetspolicy och användarvillkor gäller.