Hoppa till innehåll

Tjänster

Vi erbjuder din verksamhet en rad olika tjänster för att öka produktiviteten i vardagen. Till skillnad från många andra hjälper vi dessutom till med tjänster vi inte erbjuder. Det låter kanske konstigt, men är inte svårare än att vi tar hjälp av marknaden för att hitta de vägar och lösningar som blir bäst för dig. Tillsammans tar vi oss an de problem som hämmar produktiviteten och utvecklar istället din kärnverksamhet.

Möjligheterna är oändliga.

Utveckling och integration

Vi erbjuder såväl färdiga paket som vidareutveckling av dina befintliga applikationer. Självklart är både vi och våra system anpassningsbara. Tillsammans med vår konsultationstjänst hjälper vi dig ta fram allt från anpassningar och integrationer till helt nya lösningar. Med vår IT-driftstjänst kan vi dessutom ta hand om driften av dina applikationer i ett moln nära dig. Enklare blir det inte!

Konsultation och rådgivning

Ibland kan man behöva stanna upp lite och fundera över sin verksamhet. Hur ser våra rutiner och processer ut? Varför har vi dem? Är de nödvändiga? Vi hjälper dig identifiera förbättringspotential som ökar din verksamhets effektivitet och frigör tid från onödiga, tråkiga och manuella rutiner. Med vår utvecklingstjänst och bra kännedom om marknaden hjälper vid dig dessutom från idé till verklighet – hela vägen. Effektivare blir det inte!

IT-drift och support

Vi erbjuder drift av såväl system vi själva levererar som av väletablerade molntjänster. Slipp allt det krångliga runt IT- och applikationsförvaltning och fokusera bara på användandet. Det är vad som får din kärnverksamhet att växa. Med vår supporttjänst tar vi dessutom hand om din verksamhets dagliga utmaningar och hjälper dig öka produktiviteten. Tryggare blir det inte!

IT-säkerhet

En trygg och säker IT-miljö är bland det viktigaste en verksamhet behöver för att säkerställa sin leverans. Vi gör IT-säkerhet till en baggis och erbjuder både övervakning, hantering av säkerhetsuppdateringar, nästa generations antivirus, backup, molnsäkerhet, säker e-posthantering med mera. Vi är med dig hela vägen från riskanalys till implementation och uppföljning. Säkrare blir det inte!